Over mij

Opleiding en werk

Van jongs af aan heb ik interesse in het gedrag van mensen. Zowel het individu als het groepsproces boeien mij. Een studie Bedrijfsmaatschappelijk Werk en Medische Sociologie waren dan ook een logisch gevolg. In de banen die volgden stond altijd de mens centraal. Ik werkte als re-integratieconsulent, werd personeelsmanager bij een Training- en Detacheringsbureau en werkte als re-integratiecoach bij de Sociale Werkvoorziening.

In 2011 zijn we verhuisd  naar Sneek en ben ik een paar jaar gestopt met werken. Mooie dierbare jaren met veel tijd en aandacht voor ons gezin. Nadat de jongste naar school ging wilde ik weer aan het werk. Ik heb me geschoold in wandel- en natuurcoaching  en ben in 2017 gestart met mijn eigen praktijk. Ik werk als coach en wandelcoach in Friesland.

 

Persoonlijk

Ik woon in Sneek met mijn man en twee kinderen. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten: wandelen, hardlopen, wielrennen en als het kan schaatsen op natuurijs. Ook doe ik aan yoga en mediatie, lees ik graag boeken en hou van koken. Momenteel loop ik het Pieterpad en het Jabikspaad. Twee prachtige lange afstandswandelingen dwars door Nederland.

Naar mijn Linkedin:

 

Contact

Je mag me bellen of een mail sturen. Ik vind het belangrijk dat je snel wat van me hoort dus ik probeer binnen 24 uur te reageren.

Telefoon: 06-28541739 of mailen info@marijedijkema.nl

TARIEF

Een sessie duurt een uur tot anderhalf uur en kost 90 euro exclusief  21% BTW. De kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Wel kunnen de kosten mogelijk door de werkgever worden vergoed.

Je kunt bij mij terecht voor een individueel gesprek en voor een coachingstraject. Een traject bestaat inclusief intake uit minimaal 6 sessies.

LOKATIE

Ik werk in Sneek en directe omgeving.

WERKDAGEN

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag

KvK: 70633088
BTW NL001465122B58

Lid NVNC beroepsvereniging van en voor natuurcoaches in Nederland