Buitencoaching / wandelcoaching

Wat is wandelcoaching

Wandelcoaching is niet alleen wandelen en wat praten met elkaar. De meerwaarde van deze vorm van coachen is dat de natuur wordt gebruikt als metafoor tijdens de gesprekken. Door in de natuur te zijn ontstaat er rust in je hoofd. Deze rust zorgt ervoor dat je weer in staat bent om je te verwonderen. Tijdens het wandelen gebruik ik de symboliek van de natuur continue bij het coachen evenals stilstaan en vertragen. Het werken met materiaal uit de natuur vormt een belangrijk onderdeel van de sessies. Vaak zijn 6 sessies voldoende.

Wat doet wandelcoaching

Wandelcoaching zorgt ervoor dat je weer in contact komt met jezelf. De natuur helpt je daarbij. Het geeft rust. Zintuigen gaan eerder open in de natuur en helpt je om sneller in contact te komen met je gevoel.  Door te wandelen en je open te stellen voor wat er om je heen is ontstaan rust. Deze rust zorgt ervoor dat je de thema’s die in je leven spelen vanuit een ander perspectief kan bekijken. Gevoelens van stress, burn-out, depressie en angst verminderen. Zelfvertrouwen neemt toe evenals concentratie. En heel belangrijk: mensen worden blij in de natuur.

Wandelcoaching helpt bij:

  • Stress
  • Burn-out
  • Relatievragen
  • Werkvragen
  • Studiekeuze
  • Levensvragen

 

Contact

Je mag me bellen of een mail sturen. Ik vind het belangrijk dat je snel wat van me hoort dus ik probeer binnen 24 uur te reageren.

Telefoon: 06-28541739 of mailen info@marijedijkema.nl

TARIEF

Een sessie duurt een uur tot anderhalf uur en kost 90 euro exclusief  21% BTW. De kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Wel kunnen de kosten mogelijk door de werkgever worden vergoed.

Je kunt bij mij terecht voor een individueel gesprek en voor een coachingstraject. Een traject bestaat inclusief intake uit minimaal 6 sessies.

LOKATIE

Ik werk in Sneek en directe omgeving.

WERKDAGEN

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag

KvK: 70633088
BTW NL001465122B58

Lid NVNC beroepsvereniging van en voor natuurcoaches in Nederland